Menu
goto-london
FOTO: goTO

Første «goTo-fly» på vingene

Etter at Ryanair la ned London-ruta, har det lokale reiseselskapet goTo opprettet sitt eget «goTo-fly» til London. Fem flyvninger er satt opp denne vinteren.

Av Egil M Solberg | 21.11.2015 12:13:13

– Vi har satt opp fem helgeturer denne vinteren. Så her er det muligheter for både julshopping og opplevelser, sier markedssjef Jessica Velde i goTO.

Etter at Ryanair la ned vinterruta til London har reiseselskapet goTO satt opp fem charterfly til storbyen denne vinteren. Det er fortsatt Ryanair sine fly som benyttes.

– I første omgang har vi satt opp fem avganger i vinter. Det er tre avganger før jul og to i henholdsvis januar og februar, opplyser markedssjef Jessica Velde i goTO.

Dermed kan reisende fra Haugalandet og i Sunnhordland fortsatt fly direkte fra Haugesund og få med seg shopping, musikal, julemarked og fotballkamper i London.

– Ved første avgang fra Helganes hadde vi håpet på litt flere reisende, men nå når det blir mer kjent at vi har disse avgangene, forventer vi en økning i belegget på de neste avgangene, sier Velde.

Nå håper reiseselskapet at flest mulig skal benytte seg av tilbudet, slik at dette kan opprettholdes. Det vil også være muligheter for at andre destinasjoner kan settes opp.

– Prisen for å reise til London er fra bare 990,- og turer kan bestilles enkelt på våre nettsider, forklarer Velde til Radio Haugaland.

Helgeturene denne vinteren er 27.-30. nov, 11.-14. des, 22.-25. jan, og 12.-15. feb.