Menu
Taxien på bilen var ikke involvert i ulykken. FOTO: Privat/tipser

Flere vitner til ulykke

Flere vitner har meldt seg etter at en 16 år gammel jente ble presset ut av veien på Raglamyr mandag ettermiddag. Dette bildet ble sendt inn til Aktuelt Haugalandet i dag.

Av Egil M Solberg | 02.03.2016 12:50:31

16-åringen ble liggende igjen i veikanten forslått og med smerter i kneet etter uhellet.

Sjåføren skal ha stanset og hjulpet henne ned på parkeringsplassen før han kjørte. Han får i ettertid kritikk for ikke å ha gitt jente sin kontaktinformasjon eller for ikke å ha kontaktet politiet etter hendelsen

– Ved personskade skal man etter veitrafikkloven alltid kontakte politiet og det ble ikke gjort i dette tilfelle, opplyser operasjonsleder Trond Friberg ved Sør-Vest politidistrikt.

Et vitne til hendelsen har i ettermiddag kontaktet Radio Haugaland og forklart hva som skjedde.

– Taxien som forårsaket ulykken kjørte forbi flere bilen og svingte inn foran jenta på mopeden. Det var god klaring frem til bilen, men hun mistet kontrollen og falt, opplyser vitnet som ønsker å være anonym.

Det var flere bilførere som stanset etter uhellet og løp frem for å hjelpe henne. Taxisjåføren som forårsaket uhellet kom også tilbake til stedet. Han skal ha tilbudt å kjøre jenta hjem, men det ønsket hun ikke.

– Jeg har selv tatt kontakt med politiet for å forklare hva som skjedde i dag, opplyser vitnet som tok kontakt med politiet etter å ha lest saken på Aktuelt Haugalandet i dag.