Menu

FKH tapte for SIF

FK Haugesund tapte 2-3 for Stavanger i en treningskamp på Haugesund Idrettspark i ettermiddag. Det sto 0-0 til pause, med et klart spillemessig overtak til FKH.

Av admin | 04.02.2007 20:51:22

I andre omgang satte Rune Skarsfjord inn Bjørn Strøm og Cameron Weaver og det skapte underholdning for de rundt 200 publikumerne som hadde møtt frem. Sammen med Svein Tore Brandshaug kan de tre bli en fryktet trio i årets sesong.

Midtstopper Jonas Johansen ordnet 1-0 da har forserte fremover og skjøt fra 16 meter. Like etterpå la Cameron Weaver på til 2-0 etter glimrende samspill med nevnte Strøm og Brandshaug. Weaver kunne punktert kampen, men bommet på straffe.

SIF kom sterkere tilbake og reduserte få minutter etter straffebommen. FKH-spillerne, som ifølge treneren har vært gjennom et forferdelig hardkjør den siste uken, hadde ingenting å stille opp med da SIF-gjengen fikk blod på tann. De utlignet, satte inn seiersmålet og kunne faktisk vunnet 2-4, men også de klarte å bomme på straffe.

– Uansett hvor trøtte vi er etter hardtrening skal vi slå disse, sa en skuffet Jonas Johansen til RH-Sporten etter kampen. Hør intervjuer i RH-Sporten mandag kl.12.15.

Av Magnus Berning | 04.02.2007 kl.20:5