Menu

Fire unge menn i drukkenskapsarrest

Fire unge menn ble satt i drukkenskapsarresten natt til søndag. De fleste ble pågrepet på Indre kai og anmeldt for ordensforstyrrelser.

Av admin | 25.11.2012 08:22:02

Ved 02.20-tiden ble en mann i 20-årene satt i arresten etter at han hadde fått litt for mye å drikke. Han ble avvist på utestedene. Han tok selv kontakt med en patrulje for å fortalte dem hvordan de kunne gjøre jobben sin bedre. Han var så beruset at han ble pålagt å dra hjem. Dette ignorerte han. Han ble da innbrakt ilagt bot på 6.000 kroner, som kan ikke vedtok.

Like etterpå ble en kjenning av politiet i begynnelsen av 20-årene pågrepet. Han hadde ravet full rundt på Indre kai og vært til sjenanse for andre. Han hadde også forsøkt å komme seg inn på utesteder, men ble avvist. Han er anmeldt etter at han nektet å etterkomme pålegg om å forlate sentrum.

Ved 03.30-tiden ble en mann i begynnelsen av 20-årene bakt inn til drukkenskapsarresten. Han var åpenbart beruset, hissig og kranglevoren på Indre kai. Han nektet å forlate sentrum og vil bli bøtelagt.

20 minutter senere ble en mann i slutten av tenårene pågrepet. Han fikk overnatte i drukkenskapsarresten etter at han var involvert i et slagsmål på Indre kai. Han ble oppfattet som beruset og amper og ble derfor pålagt å forlate sentrum. Dette pålegget trosset han. Mannen er relativt ukjent for politiet, men var i drukkenskapsarresten for samme type forhold også forrige helg. Da vedtok han et forelegg på 7000 kroner. Størrelsen på denne helgens bot fastsettes søndag formiddag.

Av Egil M Solberg | 25.11.2012 kl.08:21