Menu

Fire nye branner i natt

Brannvesenet har måttet slukke hele fire branner i Haugesund sentrum natt til i dag. Alle de fire brannene ble slukket før de fikk utviklet seg. Også denne gangen brant det i søppelcontainere som stod ved hus.

Av admin | 25.06.2008 00:46:47

Den første meldingen kom fra nord i Strandgaten, cirka 20 minutter over midnatt. Ikke før hadde brannvesenet fått slukket den brannen, før nye meldinger ramlet inn. Først i Haraldsgata, så i Sørhauggata og til slutt i Skjoldaveien.

– Det er grunn til å tro at containerne inneholdt brennbart materiale som er blitt antent av ukjent gjerningsperson eller personer, sier operasjonsleder Johan Inge Særsten.

– Åstedene er sikret ved vakthold på stedet og vil ikke bli undersøkt før på dagtid, forteller Særsten. 

Politiet er svært interessert i all informasjon som publikum kan gi om personer, biler og all aktivitet som var nord og ellers i Haugesund fra midnatt og frem til cirka klokken 01 natt til idag.

Mange av de andre brannene, som politiet mener er påsatt, har funnet sted i de kvartelene som det brant i natt til i dag.


Mobilfoto: Helge Bro Matland. Fra den første brannen nord i Strandgaten.

17. april i år brant det i en bosscontainer i Strandgaten 203. Denne gangen brant det i et smug mellom Strandgaten 201 og 203. Med de siste brannene er antallet mistenkelige branner nå over 20.

Av Helge Bro Matland | 25.06.2008 kl.00:54, oppdatert kl. 07:07.