Menu

Fant igjen gullringen på Julaften

En ring i hvitt gull ble mistet Sør i haugesund på mandag. I dag, på selveste Julaften, ble den funnet igjen på OBS. - da kom en tåre og en tusen takk til betjeningen på OBS, sier en rørt Heidi E. Stange til Radio Haugaland.

Av admin | 24.12.2008 12:27:54

Saken ble omtalt på Radio Haugaland på lille Julaften.

Julaften gikk med til å finkjemme alle butikker fra handleturen på mandag, fra nord til sør og øst i Haugesund, til slutt kom turen til OBS informasjonen der hun en siste gang spurte om noen hadde sett noe til en gull ring.
 
–  Det var det en dame som sa hun hadde hørt noe om en ring som var funnet ute på lageret! Det første som slo meg var at dette ikke kunne være min gull ring, men den gang ei, jeg forklarte hvordan den var av utseende og damen viste meg en maken, forklarer hun.

Ringen hadde stor personlig verdi for Stange.

– Da jeg fikk ringen tilbake kom en tåre. Tusen takk til betjeningen på OBS for ærligheten, trodde nesten ikke mine egne øyne og at det var mulig å kunne finne den igjen, sier Stange.
 
Gullringen har trolig havnet i en tom kartong og en av de ansatte har ryddet denne ut på lageret, der den ble funnet. 

– Saken er løst og jeg har fått en nydelig julegave igjen. Takk til Radio Haugaland som la ut saken, avslutter Stange.

Av Egil M Solberg | 24.12.2008 kl.12:2