Menu
Pakker i bil jul

Fant gavehjelp på Finn

En fortvilet pappa som ikke har økonomi til å gi sin sønn gaver til jul, la ut en melding om sin fortvilede situasjon på Finn. Nå får han gaver til sønnen fra hele landet.

Av Egil M Solberg | 20.11.2016 11:35:03

Alenefaren gruet seg til jul, fordi han ikke hadde penger til å gi sønnen ordentlige julegaver eller julemat.

Det som så ut til å bli en trist jul, blir nå en fantastisk høytid.

– I går da jeg kom hjem fra barnehagen, hadde annonsen blitt lest av flere hundre tusen. Folk hadde delt annonsen min på Facebook kvelden før, og tusenvis av mennesker sendte meg meldinger med tilbud om gaver, sier faren til Dagbladet.

Nå blir det gaver til mange tusen kroner.

– En 17-18-årig jente som ville vippse over en 100-lapp. En muslim skrev at de ikke feiret jul, men at de ønsket å hjelpe, en sportsbutikk i byen tilbød meg gavekort på 5000 kroner og en dame i Trøndelag vippset over tusen kroner til julemat, sier faren til avisa.

Faren ønsker å være anonym for å skjerme sønnen sin. Men bruker anledningen til å takke alle de gavmilde menneskene.

– Jeg har flere tusen meldinger som jeg enda ikke har svart på. Det er ikke fordi jeg er utakknemlig, men fordi jeg ikke har fått tid til å svare ennå, sier faren til avisa.