Menu

En vanlig natt til lørdag for politiet

Båt kjørte på skjær, båtpromille i Kopervik, festivalbråk, beruset mann i veibanen, truende på Indre kai, bil i høy hastighet og mistenkelig kjøring. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av admin | 12.07.2014 04:05:45

21.27 En mann ble tatt med til legevakten på Karmøy for en blodprøve etter mistanke om båtpromille i Kopervik.

22.45 En mann i Haugesund ba om hjelp fra politiet da noen sto utenfor døra og forsøkte å sparke denne inn. Mannen er en kjenning av politiet. Ingen ble pågrepet.

00.30 Det ble meldt om festbråk på Karmøy. For tredje gang denne uken skal mannen som bor på stedet ha plaget naboene med støy og høy musikk på natten.

00.37 En beruset 41 år gammel mann ble kjørt hjem av politiet fra en festival i Vikedal. Mannen var utagerende.

00.55
En fritidsbåt gikk på et skjær ved Goddo i Sunnhordland. Båtfører opplyser at feilnavigering er årsaken. Ingen er savnet eller skadet i forbindelse med uhellet. Politiet har rutinemessig tatt en promillekontroll.

01.45 En beruset mann gikk i veibanen ved Bøtoppen på Karmøy. Politiet påtraff mannen, som var på vei hjem. Han ble anmodet om å holde seg på sykkel- og gangsti.

02.05 En mann fratet til legevakten i ambulanse tidligere på kvelden, oppførte seg utagerende. Mannen kunne ikke gjøre rede for seg selv og ble klarert for overnatting i drukkenskapsarresten.

02.25 En 21 år gammel mann oppførte seg truende på Indre kai. Han hadde kranglet med vakter på flere utesteder og ble dermed utvist fra sentrum av Haugesund for resten av natten.

02.43 Det ble meldt om en ordensforstyrrelse i Skudeneshavn. Politiet foretok søk etter en gjerningsperson, men uten resultat.

02.45 Politiet jaktet en bil som hadde kjørt i svært stor hastighet i Vindafjord. Det ble foretatt søk i området Etne, men uten resultat.

02.46 Det ble meldt om merkelig kjøring i Karmsundgata ved Oasen. En grå Opel Omega ble kjørt sakte og vinglete. Bilen ble ikke funnet.

03.27 En 28 år gammel mann som hadde kuttet seg i fingen ble kjørt til legevakten i Haugesund av politiet. Mannen som er godt kjent for politiet fra før, var sterkt beruset og satte seg opp mot politiet på legevakten. Etter å ha fått to sting i høyre fing, ble han overnattingsgjest i drukkenskapsarresten.

Av Egil M Solberg | 12.07.2014 kl.07:05