Menu

– En natt preget av full og bråk

Det har i natt vært mange ordensforstyrrelser i politidistriktet.

Av Egil M Solberg | 11.06.2017 06:49:15

– Igjen en natt preget av fyll og spetakkel frem til klokken 04.00, opplyser operasjonsleder Håkon Tornes ved Sør-Vest politidistrikt.

Tolv ganger i løpet av natten har politiet måtte rykke ut på oppdrag med beruselse og bortvisning i Haugesund på Karmøy og på Stord i løpet av natten

Det har også blitt fem oppdrag med meldinger om høy musikk fra fester på Karmøy og i Haugesund.

Fem voldssaker
Det har vært fire slagsmål hvor det muligens vil komme anmeldelser i ettertid. Disse hendelsene har vært i Haugesund og på Karmøy.

Under et slagsmål på Bømlo resulterte et slagsmål i tannskade. Saken er anmeldt i forhold til ordensforstyrrelse, mens fornærmede selv var usikker på om han ville anmelde saken. Mistenkte er allerede avhørt i saken.

Innlagt med høy promille
En mann fra Karmøy ble i natt overlatt helsevesenet og innlagt på sykehuset med høy promille.

Promillekjøring
En mann er i natt tatt for kjøring i beruset tilstand i Haugesund. Nødvendige prøver er tatt og førerkortet er beslaglagt.

Belegg i sentralarresten søndag morgen

En 32 år gammel kvinne fra Karmøy ble innsatt i varetekt i natt. Hun er anmeldt for naskeri fra en butikk, samt vold og trusler mot ansatte da hun ble forsøkt stoppet. I tillegg hadde hun ikke gjort opp for seg etter å ha konsumert alkohol på et utested. Hun vil bli avhørt i løpet av søndagen, opplyser politiet.

En 28 år gammel mann ble innsatt i drukkenskapsarrest etter at han var aggressiv på et utested i natt. Han ble forsøkt bortvist av politiet, men dukket opp igjen. Han fikk dermed sove ut rusen hos politiet.

En 19 år gammel gutt ble i natt funnet så beruset at han ikke lenger var i stand til å ta vare på seg selv.

Politiet fikk i natt melding om at en livløs person var funnet i Leirvik på Stord. Da politiet kom til stedet, fant de en sterkt beruset 21-åring. Han kviknet til og utøvde vold mot politiet. Mannen anmeldes for dette, men også for ordensforstyrrelse og mistanke om bruk av narkotika. Han er innsatt i varetekt og skal avhøres på dagen søndag, opplyser operasjonslederen hos politiet.