Menu
Facebook trusler

Dømt for trusler på Facebook

En 19 år gammel gutt bosatt i Haugesund er nå dømt til tre måneder bak murene etter at han blant annet fremsatte grover trusler overfor to personer på Facebook.

Av Egil M Solberg | 07.04.2015 19:34:11

Det var den 2. august i fjor at mannen fremsatte grove trusler om vold overfor en annen person på Facebook. Samme dag fremsatte han også lignende trusler overfor en kvinne og hennes barn.

Mannen er også dømt for innbrudd ved en bensinstasjon i Sveio den 8. april i fjor, hvor han borttok 60-70 stk. 20-pakninger med sigaretter og diverse bokser med energidrikk.

29. august i fjord stjal han også en rekke iPhone mobiltelefoner, en bærbar PC og hodetelefoner fra elever ved to skoler i Haugesund.

Han er også dømt for å ha kjørte bil med promille og uten førerkort den 8. mars, utført vold mot en annen person i Tysvær den 10. november, brukt amfetamin og ecstasy den 30. august og kjørt moped uten skilter og førerkort den 10. september.

Mannen dømmes til tre måneder bak murene og to måneder betinget fengsel med de vanlige to årene med prøvetid. Han må også betale en erstatning til bensinstasjonen i Sveio på kroner 17 740.