Menu

Crystal Palace nær signering av Umaru Bangura

Crystal Palace er nær signering av FK Haugesunds Umaru Bangura ifølge hans agent Tony Finnigan. Finnigan, som en gang var Palace-spiller selv, kjenner Palace-manageren Ian Holloway personlig.

Av admin | 04.08.2013 03:01:38

Ifølge agenten vil spilleren ankomme Selhurst Park i januar 2014, etter at hans kontrakt med Haugesund går ut ved utgangen av november i år.

– Jeg kommer til å søke en treårskontrakt for Umaru. Han vil reise til England når hans Haugesund kontrakten løper ut i slutten av november og vil være klar til å spille for Palace 1. januar 2014, sier Finnigan til Winner Sports.

– Personlig ville jeg også ønske at Haugesund kunne ha noe igjen for det gode arbeidet de har gjort med Umaru. De har vært en stor del av hans utvikling. En lav overgangssum med videresalg klausul for eksempel. Det ville være en vinn-vinn-situasjon. Det ville også ha etablert et partnerskap mellom Crystal Palace og FK Haugesund, sier ham.

For bare en måned siden kollapset forhandlingene om midtbanespilleren da Palace og Haugesund ikke kunne bli enige om en overgangssum.

Av Egil M Solberg | 04.08.2013 kl.03:01