Menu

Bystrøm trakk seg

Sykkelstjerna Sven Erik Bystrøm fra Haugesund har trukket seg fra VM på hjemmebane i Bergen. Han er fortsatt skadet.

Av Egil M Solberg | 09.09.2017 11:42:26

– Det er ikke noe jeg får gjort noe med. Jeg har gjort et forsøk og gitt det en sjanse. Den siste tiden har jeg gått til behandling og fått den beste oppfølgingen jeg kunne fått på Stavanger Sykehus, sier Bystrøm i en pressemelding fra Norges Cykleforbund og fortsetter.

– Uheldigvis har ikke fremgangen vært så stor som jeg hadde håpet. Det viser seg også at det er to brudd i stedet for ett, sier han.

– Det er selvfølgelig surt å miste VM på hjemmebane, men det ville samtidig vært feil å kjøre der uten å være 100 prosent. Av respekt for de andre rytterne og meg selv var dette den beste avgjørelsen jeg kunne tatt nå, avslutter Bystrøm.