Menu

Bråk på byen

Truet vakter på utested, aggressiv mann ved utested, nektet å følge politiets pålegg, dame hoppet i Smedasundet og mann tatt med narkotika. Dette var blant nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 24.07.2016 05:55:42

Lørdagskvelden begynte med at politiet bøtela en ung mann som urinert på offentlig sted på Stord. Resten av natten dreide seg om ordensforstyrrelser i sentrum av Haugesund.

En 19 år gammel mann ble bortvist fra sentrum etter å ha truet vakter på et utested.

En beruset 23-åring slo i rekkverk og en glassruter utenfor et utested. Politiet grep dermed inn og bortvist han fra sentrum.

Det var ikke bare unge menn som oppførte seg dårlig på byen i natt. En 61 år gammel mann nektet å etterkomme pålegg gitt av politiet. Resultatet ble overnatting i drukkenskapsarresten og anmeldelse.

En beruset dame i midten av 20-årene ble plukket opp av Smedasundet i natt. Det er uklart hvordan hun havnet i vannet. Kvinnen ble kjørt til legevakten for en sjekk, men var ellers i god form.

En mann i midten av 20-årene er siktet for bruk og besittelse av narkotika i natt. Mannen ble påtruffet i Haugesund, innsatt i arrest og anmeldt.

Politiet har i løpet av natten også mottatt ti meldinger om fest med høy musikk som forstyrret natteroen. De fleste fikk besøk av politiet.