Menu
Politi

Travel natt for politiet

Fotgjenger påkjørt i Spannavegen, 16-åring kjørte bil, mann promillekjørte to ganger og mange ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens gjøremål for politiet.

Av Egil M Solberg | 14.03.2015 07:50:40

20.30 Stjålet moped funnet
Mopeden som ble meldt stjålet i Haugesund fredag morgen, ble funnet fredag kveld. En ung gutt har erkjenner å ha kjørt mopeden. Politiet har vært på stedet og innhentet opplysninger.

21.00 Fyrverkeri og alkohol
En politipatrulje var i kontakt med en del ungdommer i Haugesund. Det er mistanke om drikking og bruk av fyrverkeri. En mindreårig ble kjørt hjem til sine foreldre. Han var ikke edru.

00.31 Trafikkulykke i Spannavegen i Haugesund.
Politiet ble varslet av AMK om at en mann i 40-årene ble brakt til sykehuset av en bilist som hadde kjørt på han. Ulykken skal ha skjedd i et fotgjengerfelt i Spannavegen. Fotgjengeren hadde skader i en fot og fikk behandling på akuttmottaket på sykehuset. Bilfører var en 19 år gammel mann. Politiet opprettet sak. Bilførers førerkort er beslaglagt.

00.47 Legemsfornærmelse i Haugesund.
En kvinne i 40-årene er anmeldt for legemsfornærmelse etter å ha tatt kvelertak og slått en annen kvinne inne på toalettet på et utested i Haugesund sentrum.
Hun ble innsatt i drukkenskapsarresten.

01.07 Kjøring uten gyldig førerkort i Haugesund
En politipatrulje ble stanset av en bil i Haugesund sentrum. Fører var en 16 år gammel gutt. Han anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Bileier var passasjer og han er 18 år. Han blir anmeldt for å ha overlatt motorvogn til en person som ikke fyller vilkårene for å føre motorvogn.

01.17 Kjøring i beruset tilstand i Tysvær
En mann i 20-årene ble pågrepet etter å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand i område Førre i Tysvær. Nødvendige prøver ble tatt. Førerkortet ble beslaglagt og sak er opprettet. Bilfører ble dimittert, men ved 05.30-tiden ble samme fører tatt kjørende bil igjen. Han var fortsatt langt fra edru. Han nektet for å ha vært i kontakt med politiet tidligere – eller husket ikke dette. Denne gang ble han pågrepet og nye prøver ble tatt. Han fikk også ny anmeldelse for kjøring i påvirket tilstand og han ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og satt i varetekt.

01.51 Bortvisning i Haugesund sentrum.
En 30 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum. Han etterkom pålegget.

02.27 Brannalarm på spisested i Haugesund
En politipatrulje var like i nærheten da brannalarmen ved et spisested i Haugesund sentrum ble utløst. De fikk raskt konstatert at det ikke var brann, men bare en godt stekt pizza som skapte røykutvikling. Det ble ingen skader.

02.45 Ordensforstyrrelse i Haugesund sentrum
En mann i 20-årene er anmeldt for ordensforstyrrelse i Haugesund sentrum. Han er utenbys fra og bodde på hotell i Haugesund. Mannen ble gitt pålegg om å forlate sentrum. Han ville gå på rommet sitt og legge seg.

03.22 Ordensforstyrrelse i Haugesund sentrum
En mann i 30-årene er anmeldt for ordensforstyrrelse i Haugesund sentrum. Han hadde slått en annen i ansiktet med flat hånd. Det ble ingen anmeldelse fra fornærmede. Mannen ble bortvist fra sentrum.

03.31 Nektet å etterkomme pålegg fra politiet i Haugesund
En mann i 40-årene nektet å etterkomme pålegg fra politiet om å forlate Haugesund sentrum etter å ha vært i klammeri med en annen person. Han ville heller ikke oppgi personalia til politiet. Han er anmeldt for begge deler og satt i arrest hvor han får sove ut rusen og ta stilling til forelegg når han blir edru.