Menu
Svein Erik Indbjo

– Bomavgiftene øker kraftig

- De som har stemt på Ap må nå ta inn over seg at de også har stemt ja til mer enn en dobling av bompengene. I tillegg kommer det en brompengepakke to, sier Svein Erik Indbjo i Frp Haugesund.

Av Egil M Solberg | 29.09.2015 21:54:26

Fremskritspartiet i Haugesund gjorde et godt valg og økte sin oppslutning med én representant og har syv representanter i Bystyre. Høyre mistet åtte fra sin gruppe og sitter igjen med elleve. Dermed er det ikke lenger flertall for å holde bomavgiften lav.

– Med den nye koalisjonen ledet av Arbeiderpartiet i Haugesund, vil det bli betydelig høyere bompengetakster. Det er konsekvensen av valget, sier Svein Erik Indbjo i Fremskritspartiet.

Den nye koalisjonen er også mot firefeltsvei i Karmsundgata, men det er det for sent å gjøre noe med.

– Fire felt fra Opelkrysset til Storasundgata blir gjennomført. Det diskusjonen nå vil gå på, er om vi skal bygge fire felt mellom Flotmyr og Storasundgata, samt videre fra Flotmyr og nordover, sier Indbjo.

Dette er bare to av mange vanskelige saker Arbeiderpartiet i Haugesund nå må jobbe med. Den vanskeligste saken blir økonomien som partiet gikk til valg på å rette opp.

– Det kan bli en enorm øvelse for Arbeiderpartiet når de skal samarbeide med seks små partier som alle ønsker å bruke penger. Da blir det vanskelig å få bedre økonomi i kommunen, sier Indbjo.