Menu

Betalte Sivertsen for å vise hodeskaden

Se og Hør tilbød Kenneth Sivertsen 5000 kroner for et bilde da han lå på Haukeland med alvorlig hodeskade. Episoden er omtalt i eks Se og Hør-journalist Håvard Melnæs' nye bok «En helt vanlig dag på jobben».

Av admin | 09.02.2007 08:57:05

Kenneth Sivertsens kjæreste gjennom flere år før han døde, Sølvi Jensen, bekrefter episoden overfor Dagbladet i dag. – Jeg ble så rasende da Se og Hør dukket opp, at jeg stormet ut av rommet, jeg ville ikke være med på reportasjen, forteller Jensen til avisen. Da Sivertsen ba henne om å komme inn i rommet igjen, hadde han allerede tatt av seg hodeplagget som skjulte den alvorlige hodeskaden hans. – Da sa jeg «nei, nei, nei, dette gjør du ikke! Dere skal vel ikke ta bilde nå?». Men Kenneth insisterte. De må ha viftet med pengene mens jeg sto på gangen, sier Jensen til Dagbladet.

Av Magnus Berning | 09.02.2007 kl.08:5