Menu
FOTO: Peshtiwan Rasol Ali

Årsvågen kro er åpen igjen

Det var en mann i 40-årene som gikk amok på Arsvågen kro tirsdag ettermiddag. En kunde fikk et kutt i ansiktet etter at han gikk mellom innehaver og den utagerende mannen. Kroa er nå åpnet igjen.

Av Egil M Solberg | 21.11.2017 23:09:26

Mannen, som er godt kjent for politiet fra før, knuste vinduer og en stor glassdør. Butikken var såpass skadet etter hendelsen ved 14-tiden, at de måtte stenge.

Innehaver Peshtiwan Rasol Ali forteller om den dramatiske episode.

– En mannlig kunde, som hadde sittet i kroa i over en time, begynte på et tidspunkt å smule opp en muffins han hadde kjøpt seg. Smulene kastet han rundt i lokalet. Det ville han ikke slutte med, sier han til Aftenbladet.

Han hisset seg opp og begynte å banne og sparke på stoler og bord. Han trakk også ut ledningene på julebelysningen og skrek mot innehaveren, før han forlot stedet.

– Men bare få minutter senere hørte jeg et smell og mannen kom tilbake. På vei inn i lokalet knuste han ei stor glassdør. Glasset sprutet over alt, forklarer innehaveren til avisa.

På dette tidspunktet var det to kunder i butikken. Det var en av dem som forsøkte å gå imellom innehaveren og gjerningsmannen. Det skal ha oppstått et slagsmål og kunden fikk et kutt i ansiktet.

– Vi dyttet han ut av kroa flere ganger, men han gav seg ikke. Det var vanskelig å holde han ute, det var en stor og kraftig mann, sier Rasol Ali til avisa.