Menu
Randi Kvaløy i full jubel på scenen under den årlige prisutdelingen for Shell-stasjoner, fredag. Her avbildet med kveldens vertskap, driftssjef i St1/Smart Fuel, Erlend Føleide (venstre), og leder av juryen, retaildirektør Anita Sørlundsengen (høyre), samt Oddvar og Anita Levang fra Shell Brønnøysund som også var nominert til prisen. FOTO: Shell

Årets Shell-forhandler

Shell Kopervik ble kåret til ”Årets Forhandler” hos Shell i helgen.

Av Egil M Solberg | 14.02.2016 20:37:08

Randi Kvaløy ved Kopervik Bensin og Storkiosk AS tok med seg prisen for ”Årets Forhandler” under den årlige prisutdelingen for Shell-stasjoner, fredag.

Det var ingen tvil om at juryen er svært fornøyd med resultatene stasjonen har hatt det foregående året.

– Dette er en lokalstasjon som virkelig tar godt vare på sine kunder og leverer meget god kundeservice hver dag. Stasjonen er bestandig pen og ren og de ansatte er alltid positive og imøtekommende, sier retaildirektør Anita Sørlundsengen som leder juryen.

Det er det lokale eierskapet og kundefokuset som gjør Shell Kopervik til Norges beste Shell-stasjon i forhandlerkanalen i 2015, heter det i en pressemelding.

Shell Kopervik er også flittige brukere av Facebook, og har over 4000 følgere. I forbindelse med jul 2015 ble det laget en rekke underholdningsvideoer fra inne på stasjonen.

– Tusen takk til hver og en av de ansatte, dere er de beste, sa Kvaløy da hun mottok prisen.