Menu

Amper stemning i natt

Innlagt etter spark i ansiktet, eldre mann kjørte bil i narkorus, satte seg opp mot politiet, pipebrann og amper stemning. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 20.03.2016 08:38:40

Ulovlig mobilbruk
Det ble lørdag kveld avviklet trafikkontroll på Bygnes. Her ble elleve bilførere kontrollert. To av dem ble ilagt forenklede forelegg for ulovlig mobilbruk.

Pipebrann i Sauda
Nødetatene rykket lørdag kveld ut til Sauda da det ble meldt om pipebrann i en bolig i sentrum. Brannen ble raskt slukket og ingen personer kom til skade.

Eldre mann kjørte bil i narkorus
En mann i 60-årene er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand etter at han ble stanset i Haugesund ved 23.35-tiden lørdag kveld. Testen han tok slo ut på bruk av både amfetamin og hasj. Han ble dermed fremstilt for prøvetaking.

Satte seg opp mot politiet
En 28 år gammel mann ble innsatt i arresten ved 02.30-tiden i natt, etter at han nektet å fjerne seg fra et utested i Haugesund. Han ble forsøkt bortvist, men nektet å følge pålegg gitt fra politiet.

Innlagt etter spark i ansiktet
En mann er innlagt på sykehuset i Haugesund etter særdeles grov vold i Haugesund i natt. En 21 år gammel gutt ble innsatt i varetekt etter slagsmålet som fant sted på Indre kai ved 02.24-tiden. Voldsmannen hadde da slått en annen mann over ende, før han gikk tilbake og sparket den skadde i ansiktet. Skadeomfanget er ukjent og det vil bli gjort ytterligere vitneavhør utover dagen.

Amper stemning
I løpet av natten er flere personer bortvist fra sentrum av Haugesund. Det har i følge politiet vært noe amper stemning på byen i natt.