Menu

40.000 følger Aktuelt Haugalandet

Opp mot 150.000 personer leser nyheter på Facebook-sidene Aktuelt Haugalandet hver uke, nå er det over 40.000 som også "liker" siden.

Av Egil M Solberg | 13.06.2016 09:39:46

Facebook-siden Aktuelt Haugalandet ble etablert 23. august 2012, for å distribuerer gratis lokale nyheter på sosiale medier. I 2013 ble Radio Haugaland vinner av en nasjonal pris for nyhetstjenesten.

Omstillingen til en digital hverdag har vært en suksesshistorie for Radio Haugaland. Aktuelt Haugalandet har vært en viktig del av denne utviklingen de siste årene.

Aktuelt Haugalandet er en forlengelse av nyhetstjenesten på nettsidene radioh.no, men Facebook-siden inneholder også andre saker. Blant annet legges det ut korte meldinger fra blålysetatene, direkte video-sendinger fra aktuelle hendelser og fotoalbum fra diverse arrangement.

En av årsakene til sidens suksess er de mange bidragene som daglig kommer inn fra publikum. Det er fotograf Kjell Bua som står for mye av bildematerialet. Bua var også initiativtaker til Aktuelt Haugalandet. Det var hans som kontaktet Radio Haugaland med ideen om nyheter på Facebook.

40000 Aktuelt Haugaland