Menu

1000 helt i 100 for 105,6

I forbindelse med feiringen av 24 timers sending, samlet Radio Haugaland mandag ettermiddag over 1000 besøkende. Premier for titals tusen ble levert ut under showet.

Av admin | 04.06.2002 13:26:55

Det ble travelt for Tomin Meling, Knut Netland og Jan Inge Arnø som sto for den praktiske gjennomføringen.I forbindelse med feiringen av 24 timers sending, samlet Radio Haugaland mandag ettermiddag over 1000 besøkende. Premier for titals tusen ble levert ut under showet.

Det var på Shell select i karmsundsgaten at radioen arrangerte showet, som en markering av at frekvensen nå får en helhetlig profil.

Ordføreren fikk æren av å åpne sjampanjen på direkten. Som underholdning spilte Haugesunderne i 3 vise men. Triksekonkurransen mot Jostein Grindhaug, Bala Garba og Mostafa Sama var også blant de populære aktivitetene.

Tirsdag fortsatte markeringen med ordfører i Haugesund Petter Steen jr. Ordføreren var gjest under Jackpot konkurransen. Han gratulerte radioen og understreket hvor viktig det er med mangfold i eteren.

Blant sponsorene til mandagens arrangement var: TV-Sentralen, KBM, Viking, Vikedal Rootsfestival, Haugesund Auto og Shell Karmsundsgaten.

Ordfører, Petter Steen jr.
sprettet sjampanjen i studio.